Den kryddas med sött paprikapulver, fänkålsfrön, svartpeppar och peperoncino. När jag gjorde Kyckling med chorizo sist så blev jag sugen på att göra egen chorizo igen
Lägg upp på serveringsfat garnera med cocktailtomater. Lägg bakplåtspapper på en plåt och lite olja lägg på skivor av parmaskinkanoch den lufttorkade korven
Stek brödet till fin färg i olivolja och montera ihop crostinin enligt bilden. Sautera schalottenlöken och zucchini på medelvärme i olivolja tills den har blivit mjuk och åt det glasiga hållet
Fördela färskosten på crostini, lägg på spenat, bresaola och tomat. Rör ihop färskost och pesto. 20 crostini. Receptet gäller för 20 st 20 crostini 3 msk pinjenötter 100 g bresaola 150 g Arla® färskost naturell 1½ msk pesto ½ krukor babyspenat soltorkade körsbärstomater
Socker och mjöl som smälts ihop och en blandas med kapris, torkad frukt och vinäger. Sätt pannan på svag värme och låt blandningen långsamt smälta tills den fått en gyllenbrun färg
Artusi för svenskar | Italiensk mat från 1800-talet
Att såsen är di magro betyder att den … Läs mer → . Den gamle ungkarlen Artusi liknar den här pastasåsen vid en ung kvinna som vid första anblick inte ser särskilt bra ut, men vars skönhet framträder när man tittar på henne en längre stund
Artusi för svenskar | Italiensk mat från 1800-talet
Toppa med lite ruccola. Blanda ihop röran och bred på bröden. Crostinimed tapenade- och fetaoströraett gäng baguetteskivor0,5 fetaostvalfri mängd tapenade1 klick creme fraicheruccolaSkär brödet i skivor och rosta hastigt i stekpanna på bägge sidor
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.