Kycklinggryta med parmesan, soltorkade tomater & färskspenat. Den här måltiden innehåller många av mina favoriter, såsom färskspenat, soltorkade tomater och parmesan
Crepes kan man fylla med allsköns härligheter, både med söta och salta fyllningar. Låt stå och svälla en stund, och grädda sedan crepesen på båda sidor
Crepes är ingenting jag gör särskilt ofta men min mamma pratade om ett recept hon sett på teven där de gjorde crepesmed skinka, spenat och ost (bland annat)
Åt lax i ugn med en underbart god spenat å potatissallad. Spenat. Plockade spenat, ruccola och gräslök från mammas grönsaksland och hackade ner tillsammans med lite majonäs och salt
Vispa sedan ihop med mjöl, ägg och salt. Hetta upp en panna, använd hushållspapper med smör, stryk över så att laggen blir blank men inte rinnig av fett
Lägg upp salladen på ett fat och toppa med den ljumma tonfisken. Skölj spenaten och torka den. Strö över lite furikake eller sesamfrön och garnera med chili, örter och limeklyftor samt eventuellt granatäppelkärnor
Här har jag gjort en vegetarisk gryta med linser, grädde, färska tomater, vitlök och spenat. Rör sen ner riven vitlök, bladspenat, grovhackade tomater och grädde
Färskspenat. Färska örter. Tillsätt spenat, örter och häll över såsen. Färskspenat. Använder du fryst spenat behöver du tina den innan och sedan ”vrida ur” den ordentligt
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.