Creamy spinach polenta with parsley mushrooms
Vibrant Food Stories
Vibrant Food Stories
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • Polenta
  • 5 dl vatten
  • 1 dl mjölk, valfri sort
  • 250 g polenta (gryn)
  • 50 g parmesanost, riven
  • 1 msk olivolja
  • 70 g baby spenat (en liten påse)
  • 200 g champinjoner
  • 2 st vitlöksklyftor
  • rapsolja eller smör till stekning
  • en nypa salt
  • peppar, efter smak
  • 1 näve persilja
  • ½ citron, saften
  •  
  • Polenta
  • 500 ml water
  • 100 ml milk of your choice
  • 250 g polenta (instant polenta)
  • 50 g parmesan cheese, grated
  • 1 Tbsp olive oil
  • 70 g baby spinach
  • 200 g mushrooms
  • 2 garlic cloves
  • 1 Tbsp rapeseed oil/ghee for sautéing
  • 1 pinch of salt
  • peppar, to taste
  • a bunch of parsley
  • ½ lemon, juice

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.