Den härliga smaken av pilgrimsmussla som ligger i sitt skal med en härlig grön ärtsoppa, precis lagom stekta lammracks och en härligt efterrätt med kakor
Blanda ner den varma mjölk- och gräddblandningen i ägg- och sockersmeten. Det blev en himla bra smakbrytning mellan den söta crèmebrûléen och syrliga hallonsorbeten
När man är ute och äter på restaurang så brukar det alltid finnas creme brule till dessert och det kan antingen vara jättegott eller mindre gott beroende på om det är gjort på riktigt eller inte
Blanda ihop strö- och farinsocker och strö över bruleen och bränn med en livsmedelbrännare eller sätt ugnen på snabbuppvärmning och grilla högst upp tills sockret smält
Varför välja mellan CrèmeBrûlée, cheesecake eller paj när du kan få endekadent krämig cheesecake i en knaprig pajskal och toppad med knäckig typisk Cremè Brûlée bränd socker
Ställ portionsformarna i en ugnsform eller långpanna där alla portionsformar får platsHäll sedan försiktigt i varmt vatten (går bra med varmt vatten från kranen) i ugnsformen, men var försiktig så det inte kommer vatten i crèmebrûléen
Men första gången jag smakade crèmebrûlée visste jag att jag hade missat något. Själva ”vaniljpuddingen” är detsamma som i en créme caramel men med den knäckiga ytan blir det helt annorlunda och så otroligt gott
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.