Lägg couscousen i en skål och krydda med mangocurry krydda och lite salt. Couscousen kryddar man förstås hur man själv behagar, men Mango Curry-kryddan från Santa Maria gör susen kan jag säga
Lägg couscousen i en skål och krydda med mangocurry krydda och lite salt. Couscousen kryddar man förstås hur man själv behagar, men Mango Curry-kryddan från Santa Maria gör susen kan jag säga
Till kycklingen gjorde jag en couscousmed grönsaker och en sallad. Jag har tidigare avskytt gul curry efter skolans skräckmaträtt Höns i Currysås med sånt där äckligt ris till
En marockan skulle kanske inte tycka att denna couscous är typiskt marockansk, men eftersom den är smaksatt med marockansk kryddblandning så får den heta marockansk couscous
Mitt lilla grillsamarbete med Anamma och deras nya formbara färs tar sig därför något vidare utanför de trygga ramarna och testar lite andra spännande färsrätter för grillen här de kommande veckorna och i dag går vi först ut med ett supersmarrigt veganskt kebabrecept
Ovanpå hummusen har jag toppat med en blandning av ugnsrostade grönsaker och couscous. Jag hoppas sannerligen inte att ni har tröttnat på mina recept med hummus
Hoppas att allt är bra med er. Jag jobbar som ett djur just nu med alla olika projekt som är på gång. Böcker som ska släppas, en matlagningskurs nästa vecka (som ni gärna får anmäla er till om ni vill och kan, den är gratis och i samarbete med Upplands Väsbys kommun
Fräs vitlöken lätt i smöret och rör ner det i couscousen. Smaksätt med salt. Servera med bröd. 14 dl couscous. 14 dl grönsaksbuljong 4 dl couscous 4 färska lökar, gul el röd 2 paprikor 50 g smör 2 hackade vitlöksklyftor 1 dl hackade färska örter ½ tsk saltKoka upp buljong i en kastrull. Rör ner couscousen, lägg på lock och ställ kastrullen vid sidan av plattan 5-6 min
Fräs vitlöken lätt i smöret och rör ner det i couscousen. Smaksätt med salt. Servera med bröd. Rör ner couscousen, lägg på lock och ställ kastrullen vid sidan av plattan 5-6 min. 4 dl couscous
Börja med att mortla spiskummin och stöt kardemummakapslarna lätt i morteln (behåll dem dock i hela skal) Rosta sedan couscous och kryddor i torr kastrull tills den får en lätt gyllene färg
Blanda den nykokta couscousmed grönsakerna. Tillaga couscous enligt beskrivningen på paketet. Tillsätt paprika i bitar, strimlad purjolök med en nypa saffran och fräs i ytterligare någon minut
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.