För att få en bättre konsistens körde jag även med stavmixer, kanske inte har bästa matberedaren. För några dagar sedan provade vi att göra hemmagjord nutella eller nötkräm
Saftiga apelsinbottnar varvat mednötkräm, apelsincurd och mascarponefrosting. Tårtan är lätt och smidig att göra och går relativt fort om man inte känner för att baka allt för avancerat med många moment
Men inte gråter jag för det, hederlig nötkräm är ju minst lika gott. Nötkrämstårta. Värm nötkrämen i mikron tills den smält något, se till att den inte är för varm
Chokladbottnar, med hallonmousse, hallonkompott, vit chokladmousse och krispig nötkrämsfyllning. Spacklad med chokladganache, täckt med ljusrosa marsipan och garnerad med rinnande chokladganache,maränger, färska hallon, macroner, pärlor ,ätbart glitter,och chokladpynt
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.