Confiterad lax & Grillad torsk med Philadelphia- & parmesanostlimecremé + Örtdressing
MorinsMatMedia
MorinsMatMedia
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 3-4 personer
  • 125 g laxfilé
  • 125 g torskfilé
  • 2 dl olja
  • Salt
  • 150 gram philadelphiaost (naturell) 1 lime, saft + rivet skal. 50 gram färskriven Pecorino
  • Örtdressing
  • 65 g ruccula
  • 1 tsk salt
  • 5 msk olivolja
  • 1,5 msk pressad limejuice
  • 3 msk persilja
  • 2 klyftor vitlök
  • 1/2 dl färsk timjan
  • Mixa alla ingredienser i en mixer, lättast är att använda en stavmixer.Häll upp i en dressingflaska av äkta plast och fördela dressingen dekorativt.

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.