Vispa till en slät smet och Häll i muffinsformar. ChocolateCupcakes170 g smör100 g störsocker2 eggs (små)1 cups vetemjöl1/2 tsk bikarbonat1/4 tsk salt69 g kakao180 ml mjölk1/2 tsk vaniljsocker1 msk espresso pulver
* Fyll 2/3 i Muffinsformar med smet. Tänk dig en gigantisk "Toffifee" utan hasselnöten. Om du bara ska baka ett enda sliskigt bakverk i år så vill jag tipsa om dem här läckerbitarna
Whisk together all the ingredients for the frosting. These particular mint chocolatecupcakes are topped with the Swedish candy Marianne – but any type of mint chocolate candies will do
The cupcakes I used a regular chocolate cupcake recipe for, and the frosting recipe I found on this blog, although I added some more cream and rose water to mine, since I believed it was a little too thick before
Bred frostingen på dina cupcakes och garnera med strössel eller blommor. 1Chocolatecupcakes3 ekologiska ägg 2,5 dl strösocker 1 tsk vaniljsocker 50 g smör 1 dl gräddfil 2 msk kallt kaffe 3,5 dl vetemjöl 2 tsk bakpulver 4 msk kakao av god kvalitet 0,5 krm salt 100 g mörk kvalitetschoklad 70 %. 1Chocolate frosting60 g mjukt smör 5 dl florsocker 1 tsk vaniljsocker 0,5 dl kakao av god kvalitet 100 g Phiadelphiaost 1 msk varmt kaffe Strössel eller blommor till garneringChocolatecupcakes. Placera ut pappersformar i en muffinsplåt och fyll formarna till 2/3 med smet. Grädda dina chocolatecupcakes i mitten av ugnen i cirka 15 minuter
Bred över dina cupcakes när de svalnat, dekorera tex med hallon, så syns det vad de smakar. Ställ pappersformar i en muffinsplåt och klicka ut smeten som räcker till cirka 14 st cupcakes
Let the popcorn cool completely before you top your cupcakes with them. When I tried to do it for the first time, I imagined it would be super delicious with chocolate and coffee
Remove from the oven and allow the cupcakes to cool completely before frosting. Dr Oetker hazelnut crunch for topping and melt chocolate to drizle over
Fyll formarna till 3/4 delar och grädda i 175 gr ca 25 min (eller 12-15 min om det är mini cupcakes), tills tandpetaren som du sticker i mitten utav cupcaken kommer ut torr
Underbart goda cupcakes med chokladfrosting. Chocolate frosting. Receptet är Leila Lindholms (var bara tvungen att testa det då jag hört så mycket bra om dessa cupcakes)
Fördela chokladsmeten i formar, fyll dem ungefär till hälften. (12 stora formar). Fyll sedan på med färskoströra så att 3/4 av formarna är fyllda (alternativt så mycket som färskoströran räcker till. Kram Karin 12 stora formar
Klicka ut i formarna ca 20 stycken. Idag hade jag finbesök från Hönö. En av flickorna som kom och hälsade på hade gluten, så jag gjorde dessa muffins men bytte ut mjölet i muffinsen till majsmjöl
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.