Blev passande nog en riktig höstmiddag dessutom. Tända värmeljus till kvällsmaten idag. Hade förvällda trattkantareller i frysen som jag fräste i stekpannan efter att ha stekt biffarna
Antingen har man en färdig paj i frys eller kyl eller bara en färdig pajdeg. Det är perfekt sätt att ta hand om rester i kyl eller frys, det är billigt, passar perfekt i matlåda, etc
Det finns bara en sak jag inte klarar av med bufféer och det är när det gäller dem på restauranger när det slängs en massa mat för att folk tar till sig mer än de orkar äta upp
I senaste numret av "Lantliv mat&vin" hittade fru M ett drinkrecept med rabarbersirap som lät väldigt gott, vi har gjort rabarbermojito några gånger tidigare och den gillar vi ju, så självklart ville vi prova en rabarberspritzer
Dock hade vi en Elsa som skulle cykla på sin trehjuling mest hela tiden, så vi fick äta i omgångar. När jag frågade ifall hon inte skulle trampa så sa hon glatt och bestämt ”Näej=)”
Klicka i mer smör och stek broccolin i en minut eller två. Pyttipanna tycker jag är ganska gott, men när jag pluggade i Lund föråt jag mig lite på fryst Krögarpytt som vi alltid hade hemma som backup, så det är inte ofta jag äter någon form av pyttipanna numera
Svartpeppar Malen. Jean Dubost, Laguiole. Strimla rödlöken tunt. Häll av vattnet från tonfisken. Blanda kesella med en aning dijonsenap och dill, smaka av med salt och peppar
Oftast är det inga problemmen ibland kan man stöta på hinder som gör att man får klura lite extra. A tasty stew seems like a simple name but it's just what this is
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.