Vårrullar går ju att göra på alla möjliga vis - fritera, steka eller bara rulla ihop. Den sistnämnda varianten är färska vietnamesiska vårrullar som ni hittar recept på HÄR
Om bara en vecka är det påsk och långhelg. I år blir det ingen familjetid – det blir vänner & Åre. Jag byter ut det våriga, varma vädret för en vit backe, ett par skidor och åker iväg tillsammans med min sambo på torsdag nästa vecka
Ugn. 175º. Krossa digestivkex, blanda med socker och smält smör. Tryck ut smulorna på botten i en smord form med avtagbar kant ca 22 cm i diameter, sätt i ugn
Alla ni som varit på Kanariöarna och ätit denna röda goda chilisås tillsammans med små saltkokta potatisar och älskade det, är detta receptet ett måste helt enkelt
Vet inte hur det är med dig men jag är näsan hungrig jämt. Det är så jag fungerar. Och eftersom mina dagar och mitt liv ofta innefattar ett högt tempo med allt från möten, lanseringar, yin yoga- & meditationsträning, gym/löpträning och fläng hit och dit – är det ibland svårt att hitta bra & nyttig mat på vift
Under semestern är det lätt att tappa sina rutiner och efter Vansbrosimmet lyckades jag dra på mig en förkylning, så senaste veckan har jag varken varit speciellt aktiv eller orkat laga mat
Årets påskmiddag var en lammstek som marinerats i rödvin och apelsin, den serverades med marinerade vårprimörer, ugnsbakad potatis, en rostad böndipp och en chévrekräm
Hoppas att ni haft en riktigt härlig påsk. Vår har väl varit "så där". Det började så bra med underbart vårväder, strålande sol, påskbord och allmänt påskmys
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.