Coleslaw är så gott. Vi grillar mycket och då blir det gärna kött och potatis eller någon annan sorts kolhydrater till och så tillbehör som är roliga att göra - och smakar gott
400-500 g vitkål. 1-2 msk majonäs. 1-2 msk sweet chilisås. Strimla vitkålen, skala och riv moroten. Blanda ihop resterande och rör ner vitkål och morot
Pulled pork som fått stå i ugnen hela natten och riktigt gotta till sig, serverat med hemkokt tomat- och chilisås, hickory, riven ost, grönsallad med avocado och så den här krämiga lite sötsyrliga coleslawen på rödkål och äpple
Strimla kålen fint. Kärna ur äpplena och skär dem i tunna skivor och sedan i bitar. Blanda ihop lätt crème fraíche, vinäger, senap, socker, salt och pepparrot
Vid det här laget har jag ju provat en del coleslaw, både hemgjord och färdigköpt. Coleslaw8 portioner 6 stora blad savoykål eller motsvarande mängd av annan kål
Coleslaw har jag skrivit om tidigare så det är bara att klicka här. 1 msk Worchester shire-sås. Rosta i ugnen på 200 grader i ca 45-60 min eller tills potatisen har fått en fin färg. ca 45-60 min eller
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.