Colcannon är en irländsk traditionell rätt som äts som den är, kanske pimpad med lite stekt bacon, eller som tillbehör till det mesta i kött- och fiskväg
Skala potatisen och skär i tärningar. Lägg i en kastrull med lättsaltat vatten och låt koka upp. Sänk värmen och låt sjuda under lock i 15-20 minuter, tills potatisen är mjuk
Colcannon är en lite uppspicead version av potatismos med förvälld grönkål och färsk salladslök och som med sin fräsha gröna färg passar perfekt till St Patricks Day och som är en annan irländsk klassiker
Vegansk Irländsk Gryta med Colcannon på St Patricks Day. Hej. Hoppas allt e fint med er. Jag jobbar hemifrån idag pga förkylning och några inställda jobbmöten
Irish Stew, Guinness Beef Stew eller Dubliner Coddle – gärna med Colcannon till förstås. Lägg lök och äppelskivor ovanpå och servera med Colcannon och lite grönsallad
Jag hade velat ha colcannon till, men eftersom Fredrik är en kokt kål-hatare av rang bestämde jag mig för att göra potatismos pimpat med kokt purjo och persilja till i stället
Colcannon. Postat av Elin torsdag 08/12 2016 kl. 13. 54 Kommentera. TBT. vintriga vegotillbehör. Vad sägs om att damma av bloggarkivet och gräva fram lite vegetariska tillbehör
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.