Det här är en variant på den traditionella plommonspäckade fläskkarrén. Ursprungsreceptet kommer från Ingrid Erikssons kokbok â€Det goda köket†(ICA Bokförlag, 2010, Foto
Solsken i en smoothie, det är precis vad det här är. Gå upp 5 minuter tidigare och släng ner ananas, mango och banan i mixern, häll på kokosmjölk, apelsinjuice och vaniljyoghurt och vips har du hela Västindien i en smoothie
Love me I’m Famous kommer från Cafe Opera och har varit en favorit hos mig i massor av år, den finns här på bloggen på fler ställen men här kommer en variant på den, istället för Bacardi Razz och Bacardi Gran Melon så hade jag Bacardi Pineapple
Macaroni and cheese är som Kristin beskrev det så bra – överkokta makaroner i ostsås. Smarriga små makaroner som fullkomligt dränkts i ostsås och gratinerats
Precis när jag nästan gett upp om vad jag ska hitta på av grejerna i barskåpet slår det mig. Jag skjuter upp dörrarna i det stekheta uterummet och den bara uppenbarar sig
Ny månad, ny råvara och nytt recept från mig i kampanjen Robertson loves Sweden. Jag måste faktiskt erkänna att jag inte är någon dyrkare av färskpotatis, men den här salladen blev suveränt god
I think there is nothing wrong with sugar and butter (in fact I especially love butter, and use it often) as long as we keep it for treats once or twice a week
– I samarbete med CocoVi – Acaibowl är en av mina absoluta favoriter. Acai (som uttalas a-sa-ee) är ett brasiliansk superbär med upp till 6 gånger så mycket antioxidanter som blåbär
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.