Eller kaffe.Kakan innehåller vare sig fett eller mjöl utan blir saftig av citrussaft och får en marsipanliknande smak och konsistens av den malda mandeln.Clementinerna kan ersättas av satsumas eller mandariner.6 ägg
4 st clementiner. 6 st ägg. 225 g strösocker. 250 g mald sötmandel. 2 tsk bakpulver. Lägg clementinerna i en kastrull med kallt vatten, koka upp och låt dem koka i 2 timmar
Clementinkaka. Mm, så god och så enkel. Saftig är bara förnamnet. Glutenfri är den också (ha koll på att bakpulvret inte innehåller gluten) så är även den som inte vill ha gluten kan njuta
Mjuk clementinkaka med glasyr. Det är ju inte klokt att det bara är två veckor kvar till advent. Härligt som bara den, och jag längtar mig nästan sjuk efter glögg, saffran och adventsljusstakar
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.