Vi pratade om att testa att göra dessa Kanadensiska ”nanaimobars” vid veckoplaneringen och vi bestämde oss för att faktiskt testa i och med att signaturen SJ uppmanade oss att göra dem, och vi ändå skulle ha födelsedagsfika idag
Bars fyller ofta en fuktion här i och med att de håller bra. Det har dykt upp många "bars" och måltidsersättare i butikerna men om jag ska vara ärlig så har jag inte hittat någon som jag tycker är bra
Energy bars är smidiga och goda mellanmål som ger extra och nyttig energi snabbt, speciellt om man är i farten och inte hinner sätta sig ner och äta, är de mycket bra att ha några stycken i väskan
Sätt ugnen på 125°C. Grovhacka cashewnötterna och rosta dom sedan tillsammans med pumpakärnorna i en torr och het stekpanna ett par minuter tills de får lite färg
Ibland blir det så att jag dör en smula när jag bakar. Det kan vara en smet som blir så där perfekt som man föreställt sig, spelar då egentligen ingen roll om slutresultatet blir det bästa
Det syns på de kvällsmurriga bilderna att det börjar bli vinter. Och - vet ni. Jag har, efter mycket frustration, kommit fram till att det är helt i sin ordning
Forma smeten med hjälp av någon form eller för hand till lagom stora bars och grädda dem i mitten av ugnen i ca 20 min. Just våra bars är ca 1 cm tjocka 5 cm långa och 4 cm breda
Raw bars. Här är ett recept på bars som jag och Ebbot gjorde medan Fred sov middag. Gör fyra högar, knåda ihop smeten lite med händerna och forma till fyra bars
Smält mörk choklad och fördela över barsen. Steg. 1. Klart. Mixa banan och russin. 2. Tillsätt övriga ingredienser förutom chokladen och mixa samman, det behöver inte bli helt slätt utan är bara gott om det är lite bitar kvar
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.