Häll äggvitor och socker i en rostfri skål. Sätt skålen över en kastrull med sjudande vatten och vispa, helst med elvisp, i ca 5 minuter tills marängen är tjock och fluffig
As a child, i loved lemon meringue pie. I thought there was something special about the whole layer of sweet meringue, and it might be so that I still do
Jetlagen har slagit till, efter en dag som gått i 180. Det är effektivt, det här med att vakna 04. 00 och påbörja planering av dagen för att sedan kl 6 ta det stora klivet ur sängen för att påbörja utförandet
Vilken fantastisk helg jag har haft fast den är ju inte slut än. Jag och min familj tog en tripp till Blekinge skärgård där vi hyrde en båt och fiskade torsk
3 äggulor (spara alltid vitan – gör gärna små citronmaränger att dekorera med) 4 dl vispgrädde 1,5 dl florsocker 1 tsk vaniljsocker 1 citron och 1 lime Gör så här
Detta receptet kommer från Matklubben och är ett recept från en amerikans kvinna. Såå himla gott. Jag halverade pajenbottnen (och tog 2/3 av marängen och krämen) till en hälften så stor paj
Följer jag bara receptet nästa gång kan få till dom där citronmarängerna också. Så jag ville ju inte bara bjuda på nyttigheter och bestämde mig för att göra en sak som går under kategorin att baka
Häll äggvitor och socker i en rostfri skål. Sätt skålen över en kastrull med sjudande vatten och vispa, helst med elvisp, i ca 5 minuter tills marängen är tjock och fluffig
Häll äggvitor och socker i en rostfri skål. Sätt skålen över en kastrull med sjudande vatten och vispa, helst med elvisp, i ca 5 minuter tills marängen är tjock och fluffig
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.