Torsdagar som denna känns mest som fredag för oss båda eftersom vi är lediga tillsammans i morgon. Det händer, än så länge, varannan fredag att vi har sådan tur
När jag växte upp åt familjen middag mitt på dagen, i alla fall på vardagarna. Pappa kom alltid hem från jobbet på lunchen, så jag var van vid att hela familjen åt tillsammans, fram till att jag och min syster började skolan
Påskdessert. Citronfromage är en fräsch dessert efter en påskmiddag. Lätt att göra i förväg. Här har jag toppat den med jordgubbar, citronmeliss och ett par chokladägg, men alla bär eller bara lite rivet citronskal är också gott
Riv citronskalet. Pressa citronsaften och häll över i en liten kastrull + vattnet. Blanda i gelatinpulvret samt låt allt smälta på svag värme under tiden du färdigställer resten
Här kommer receptet på en superenkel och fräsch citronfromage. Citronfromage 2 personer. 2,5 dl grädde, 1-2 ekologiska citroner, ½ krm äkta vanilj, 2-3 tsk honung
Glöm nu alla pulvervarianter ni ätit hos farmödrar och mormödrar, det här är en riktig, hemgjord citronfromage, gjord på ekologiska citroner och vaniljvisp - för att få den lite lättare
Efterrätten igår blev en klassiker - citronfromage. Så gott och friskt det är. Passar utmärkt som efterrätt på julbordet när man vill ha något uppfriskande och inte alltför mäktigt
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.