Inlägg i annonssamarbete med Svensk Fågel. Kyckling är riktig sommarmat tycker jag. Så otroligt gott att både grilla, äta kall i pastasallader eller göra fräscha woker av med sommarprimörer
Jag måste ju erkänna att jag gör inte alltid all mat från grunden. Vi har ofta fiskpinnar hemma i frysen och äter det då och då, men dom är inte särskilt roliga
Nattperioden på jobbet slut för denna gång. Mattias och barnen har varit i Nordingrå och åkt skoter, bob och madrass, och sett nya kalvar, de verkar ha haft det hur bra som helst, typiskt att jag alltid jobbar vid såna här tillfällen
Färsk sparris är en delikatess som verkligen hör våren till. Grilla den bara några minuter så behåller den sin struktur och spänst, ringla över olivolja, hyvla över lite parmesanost och servera med en citronaioli = Perfektion
Hur gott är inte hemmagjord pizza. Bor man på landet som vi gör är det inte ofta man köper pizza och tar med sig hem, gör man det så måste den värmas innan man äter den så det är smidigare att göra en själv
Varför rynkar så många på näsan när man säger att man ska laga fisk. Jag har också svårt för fisken som serveras på många lunchbufféer, den är ofta torr och tråkig och har man otur så är den också helt smaklös
Igår ägnade vi oss åt rent frosseri fast ändå inte av den osunda sorten om jag får säga det själv. En orgie i skaldjur har samma positiva effekter på min kropp och själ som en hel spavistelse
Den här buffén har upptagit en läskigt stor del av min lediga tid dom senaste veckorna. Jag har funderat, planerat, handlat, fixat, lagat mat, skrivit och fotat i åtskilliga timmar
Efter biomys igår har vi slappardag idag. Denna helg har vi inga speciella planer (vilket är väldigt ovanligt) så vi får se vad vi hittar på, har en del småfix hemma hur som helst
1. Förbered bläckfisken genom att skära den på mitten skåra den. 2. Krydda upp fisken med kebabkrydda, salt, peppar, en hackad röd chili, vitlök och olivolja
Vetemjölskänslig kompis på middag. Vad göra. Vad baka. Vill ju bjuda Magdalena på det bästa. Som tur är tål hon Dinkelmjöl, även om det tillhör familjen vete
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.