Dessa skulle bres på en smörkräm med lemoncurd och passerade hallon istället för choklad. Jag klarade inte av att följa receptet på DN, utan tog idén och gjorde lite på känn
Här kommer ett recept på mina nyttiga kolabiskvier och, choklad- ochcitronkrämsfyllning. Annars blandar du kokoskrämen från burken med kakao, citron eller vilken smak som önskas och stevia efter smak
Ta sedan fram dem och doppa dem i dem smälta chokladen. Klicka på smörkrämen på kakorna och frys dem i ca 30 minuter. Garnering 250 g vit choklad. 250 g vit choklad
Gjord med vit chokladoch lite citron blir den helt oemotståndlig. Värm grädden i kastrull, dra kastrullen från värmen och rör ner vit choklad i mindre bitar
Det här är en lite friskare biskvi med smak av citronoch vit choklad, i miniformat. Citronsmörkräm. Finhacka den vita chokladenoch smält den i en skål eller kastrull över vattenbad
Egentligen tycker jag bäst om biscotti med mandel och saffran, men jag tänkte att jag skulle variera mig lite, så jag gjorde en variant med mandel, citronoch vit chokladoch det blev jättegott
Egentligen tycker jag bäst om biscotti med mandel och saffran, men jag tänkte att jag skulle variera mig lite, så jag gjorde en variant med mandel, citronoch vit chokladoch det blev jättegott
Vi rullade ut degen, bredde ut lite av sommarens blåbärssylt på, rev 50 g vit chokladoch skal av en liten citron över och rullade ihop innan vi skar 22 skivor som lades i formar. Jäste fick de göra i ca 30 minuter innan de penslades med ett uppvispat ägg och gräddades i 180 grader i ca 12 minuter. 50 g vit choklad
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.