Förutom den smarriga bönröran, som jag lade ut recept på i föregående inlägg, så fyllde jag ciabattan med rostad aubergine, mozzarella, färsk basilika och en skvätt tomatsås
Både min man och han jobbar så vi försöker njuta av kvällarna tillsammans innan semestern. Barnen håller sig sysselsatta med grannpojken som har en fyrhjuling så jag får lite egentid till att lösa korsord och läsa
Pensla grönsakerna med olja och lägg dem på en plåt med bakplåtspapper. Grilla högt upp i ugnen under grillelementet, tills de får fin färg och paprikan får svarta fläckar i skalet
Snart är det dags för oss att gå iväg på födelsedagskalas hos världens bästa syrrason, presenterna står och väntar i hallen och hoppas att dom ska bli uppskattade
Den här tredje adventshelgen har inte varit så julfokuserad för oss, en massa kalas har vi varit utspridda på, bland annat så packade Ärtan badväskan och for iväg på badkalas igår
Varit och firat lillebror i dag då han fyller år nästa vecka. Blev både tacokyckling och tårta. Däremot skippade jag tårtan och valde att äta bär med grädde istället, mycket bättre val än en tårta trots att den såg god ut
I går bakade jag ciabattaoch som så där härligt segt och luftigt som det ska vara och då passade ju alldeles utmärkt att göra en smarrig kycklingmacka till kvällsmat, så här får ni receptet på både brödet och kycklingmackan
Denna kväll hade vi lite ärenden att fixa så till middag fick det bli en snabblagad och matig ciabatta med salami och mozzarella, vilket är en underbar kombination
Dela bröden och pensla dem med olivolja. Skär mozzarellan i skivor och lägg åt sidan. Lägg i tur och ordning parmaskinka, mozzarella och grillad persika på bröden
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.