Chokladterrine med blåbärsglass
Matklubben.nu
Matklubben.nu
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • Blåbärsglass
  • 1 vaniljstång
  • 4 dl mjölk
  • 4 dl vispgrädde
  • 7 äggulor
  • 2 dl strösocker
  • 1½ dl blåbärssylt eller mosade blåbär
  •  
  • Chokladterrin
  • 250 g mörk choklad
  • 125 g smör
  • 75 g honung
  • 3 ägg
  •  
  • Chokladvinäger
  • 1 dl chokladsås
  • 1 msk lagrad balsamvinäger
  •  
  • Garnering
  •  
  • Till 30-40 lakritssticks
  • 2 msk lakritsgranulat
  • lakritspulver eller finkrossade hårda Turkisk peppar
  • 2 dl strösocker
  • ½ dl vatten
  • 2 msk glykos
  •  
  • Chokladdekorer
  • 50 g mörk choklad
  • ½ tsk lakritsgranulat
  • lakritspulver eller finkrossade hårda Turkisk peppar

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.