Jag blev nöjd med mitt recept men nästa gång tänker jag göra ännu mer fyllning för den var så omtyckt och kanske varva in ett lager chokladmousse också, men det är bara smaksak
Tillsätt mjöl, vaniljsocker och bakpulver och varva med mjölkblandningen. Dekorera med färska hallon. Servera med lättvispad grädde, vaniljglass och en frisk hallonsås
Jag har haft fullt upp med att starta upp det nya året på jobbet och nu har jag äntligen kommit igång, och kan lägga ner lite mer tid på att visa er underbara bakverk =)
Rör ihop hallonsås med äggvisp. Dekorera med hallon och servera lite vaniljglass till. Idag fyller vår minsta 5 år och det firades i går med tårta och macarons. Fyll formen med hallonmousse och ställ in i kylskåp minst 4 timmar, gärna över natten. Fyll formen med hallonmousse och ställ in i kylskåp minst 4 timmar, gärna över natten
Häll upp smeten i en smord och ströbröad form, gärna med avtagbara kanter. Blanda mjöl, socker, kakao, vaniljsocker, ägg, sirap och smöret till en jämn smet
Det jag visste från början var att jag ville garnera med choklad-fingrar men sen satt jag och googlade tårtfyllningar och till slut bestämde jag mig för hallonmousse (för att få lite syrlighet) och kolagrädde (för pappa älskar kola)
Illa av mig, är så mycket annat just nu som ska hinnas med. Sedan på morgonen tog jag bort springformen, jämnade till moussen runt tårtan, spritsade på vispad grädde och toppade med massor av röda vinbär
)Igår kväll kom min fina svägerska på besök och vi lagade den mycket goda pastan med salami, pinjenötter och ricotta som jag gjorde för någon vecka sedan
Spritsa en ring medchokladfrostingen längs kanten. Mörk chokladfrosting. Har inte gjort så många "naked cake" i mina dar men när jag kollade runt på nätet för lite tårtinspiration så var det nästa bara "naked cakes" (alltså tårtor som inte är täckta med marsipan eller sockerpasta) som fångade min uppmärksamhet
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.