Jag tycker om att hitta på egna recept och brukar inte så ofta göra recept som andra gjort, men ibland så får jag syn på ett recept som jag bara måste prova och detta är ett av dem
Du behöver. 5 dl puffat ris. 400 g mjölkchoklad. Gör såhär. Ta fram folieformar. Ca 20 st. Smält chokladen över vattenbad och häll sedan i 5 dl puffat ris
Nu har jag köpt hem en tetra med kikärtor att använda till nya spännande recept. Kikärtor tycker jag är en rolig och nytänkande ingrediens att baka med
Här ser ni en till brownie. Det godaste bakverket jag vet här i världen, måste nog vara brownie. Kompakt konsistens i kombination med mycket chokladsmak, mums
Originally posted on Nilla's Kitchen. Ett sött och gott rawfoodgodis som alla gillar. Det är naturligt sött från dadlar och agave och passar till alla säsonger, men verkligen nu till jul
Världens Bästa Mamma fyllde tidigare i veckan så där har vi varit idag och kalast. Jag tog då tillfället i akt att baka en paj som jag länge suktat efter
HERREGUD vilken helg vi haft på summerburst. Fredagen kanske inte gick som planerat (läs. käpprätt åt helvete) för min del, men det fick man revansch för igår
Den här smarriga rawfoodkakan är helt nötfri, något som inte är helt vanligt bland rawfooddesserter. Kakbotten har jag smaksatt med vanilj men det går bra att krydda med t
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.