I dag bjuder jag på rawfood chokladrutormed gojiär. Mixa allt sammans till en smet med en handmixer. Klipp dadlarna i små bitar och lägg ner i en bunke, häll även ner gojibär, kakao, olivolja och vatten
Blanda mjöl, bakpulver, vaniljsocker och kakao. Låt kakan svalna och skär i rutor. 11 dl pressad apelsinsaft. 5 dl mjölk Kokostopping 75 g smör 1 dl mörk sirap 1 dl pressad apelsinsaft 2 dl strösocker 6 dl kokos Ugn 225 graderVispa ägg och socker vitt och pösigt. 1Vänd ner mjölblandningen växelvis med smör och mjölk. Blanda till en smet och häll i form, 20x30 cm, klädd med bakplåtspapper. 1Grädda i 20 minuter och låt svalna. Rör ner sirap, apelsinsaft, socker och kokos, sjud i 5 minuter. 1Bred kokostoppingen försiktigt över kakan och grädda i 7 minuter till
Krydda såsen med salt och peppar och rör ner osten. Lägg dem i en ugnssäker form & toppa med kalkon. Blanda fänkål, schalottenlök, äpple, apelsin, zest och saft i en skål
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.