Supergod dessert med snickerssmak som går att förbereda långt innan middagen. Jordnötsmousse. Vispa upp grädden och blanda med jordnötssmeten till en krämig och fast mousse
Var nere och hjälpte mamma med att laga sin tvättmaskin som det var fel på, sedan hämtade vi Hanna på jobbet och åt min favoriträtt, risotto med scampi
Du kan doppa fler gånger eller pensla på mer chokladröra om du vill ha ett lite tjockare lager. Se till att smaka av medan du smaksätter så du får till just den syrlighet eller sötma du föredrar
Här har jag bakat en variant med choklad och kola. Rulla bollar av degen (som finns kvar efter att du ätit av den) och lägg på bakplåtspapper eller en smord plåt och platta ut dem med en gaffel
Chokladtemperering är inte helt lätt att lyckas med, men våga prova. · Välj en kastrull med en sådan storlek att den skål du ska använda inte når ner till kastrullens botten
Vad säger ni om en botten med smak av choklad, jordnötsmousse och en krämig choklad ganache. Koka upp vattnet och blanda med kakao och muscovadosocker tills det löst upp
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.