Vänd sedan bestämt ner grädden lite i taget med luftiga tag till en mousse. Mörk chokladmousse. Vispa grädden och vänd bestämt ned i en tredjedel av grädden med luftiga tag i den smälta chokladen
Till dessert på nyår gjorde jag chokladmousse på vit och mörk choklad som jag serverade i glas och toppade med limemarinerade jordgubbar och dekorerade med chokladhjärtan
Gröp ur vaniljstången till den vita pannacottan och tillsätt i en kastrull ihopa med grädden. Blanda grädde, dulce de leche och fröna från 1/2 vaniljstång i en kastrull och värm långsamt upp medan du vispar så dulce de lechen smälter i grädden
Den här helgen tänkte jag avsluta på bästa sätt med en bit av denna ljuuuvliga brownie. Detta blev verkligen hur gott som helst och så ser de dessutom lite roliga ut med de olika färgerna
Provade att göra vit chokladmoussemed grädde och passionsfrukt idag. Själv är jag inte så förtjust i vit choklad tycker att det är lite för sött, men den skulle nog passa utmärkt att servera tillsammans med färska jordgubbar på sommaren
Vit mjuk chokladmousse toppad med jordgubbar och yuzu curd. Skeda över vit chokladmousse i varje skål. Hit kan den förberedas och ställas i kylen över natten med plastfolie över
1några kvistar citronmelissSmält chokladen i vattenbad (lägg chokladen i bitar i liten skål, ställ skålen i en kastrull med småkokande vatten). 1Blanda den smälta chokladen med crème fraiche och citronskal
Marinaden är riktigt god att äta ihop medchokladmoussen så man kan om man vill hälla den över jordgubbarna och chokladmoussen eller hälla den i en serveringsskål och låta de som vill ta av den
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.