Jag ville ha demvitaoch vintriga med en smakav mint och jag måste bara säga att de blev så goda medden krämiga fyllningen avvitchoklad, philadelphiaostochkrossade polkagrisar, mums
Ja ni förstår ju att detta kan ju inte bli annat än sött och vansinnigt gott och därför delar jag självklart med mig avdetta recept som är perfekt att ha i kylväskan på picknicken eller till strandenoch jag lovar att detta går garanterat hem hos sötsugna barn
I flera månader nu har jag provbakat massor av recept och mixtrat och haft mig inför smaktävlingen på Cupcakekalaset då jag vann med mitt bästa recept förra året så var det inte lika enkelt denna gången
Hacka mörkchoklad (med kokos om man gillar kokos, annars kan man ta med en annan smak eller utan, tror det blir sjukt gott medmörkchokladmedhavssalt i) och strö över Dulcedelechen
Så, varför denna långa utläggning om olika typer av frusna desserter, jo, Malin på Sugar coated har överträffat sig själv med en Dulcedelecheoch valnöts parfait
hyvlad vitchoklad, citronmeliss och färska hackade jordgubbar. Jag tillsammans med mina fina vänner Lisa och JennieIgår hade vi en jätte trevlig midsommarafton, med allt som hör till
Ta ut biskvierna när de är helt frysta och doppa sidan medsmörkräm i den smälta chokladen. Bred lite hallonpuré (eller hallonsås snarare) på undersidanav biskvierna och bred sedan på lite smörkräm så att den bildar en topp
Hon har använt sig avDulcedeLeche Classic i sin Glass med krossad chokladochdulcedeleche. Värst är det visst om man äter glass, därefter går ut och får kall luft på magen, eller om det drar på magen, då kan det till ochmed köra till sig så illa att man inte kan gå till jobbet dagen efter utan måste spenderaden dagen på toa… Har det hänt någon av er
Mosa democh blanda med sockret, smaka gärna av om du vill lägga till lite mer socker. Det var riktigt länge sedan jag gjordepannacotta nu och eftersom att jag hade väldigt mycket vitchoklad hemma så tänkte jag att den fick agera smaksättning
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.