Chokladmousse
Katinkas Kitchen
Katinkas Kitchen
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • Chokladmousse
  • 6 små portioner. Häll gärna upp i fina skålar eller glas, eller ställ i stor skål och lägg upp i fina kulor/ägg med hjälp av en sked som du doppar i hett vatten för att smälta igenom den ljuvligt krämiga moussen. Till buffé lägger jag gärna portionsvis i engångsvinglas för vacker men praktisk servering. Dubbla receptet för buffé för ca tio personer.
  • 100 gram mörk choklad av god kvalitet (jag tar ofta Linds mörka 70% eller den med havssalt)
  • 3 äggvitor (några droppar citron för att vitorna lättare ska styvna)
  • 1-2 msk strösocker – som jag har i äggulorna när vispar dem
  • 3 äggulor – vispade med sockret

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.