Chokladkryddad fläskfilé med rotfruktsterrin, kanelstekta äpplen och cognacssås
Matklubben.nu
Matklubben.nu
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 1 kg fläskfilé
  • Smör
  • Salt
  • Svartpeppar
  •  
  • Rotfruktsterrin
  • 6 st potatisar (ca 400g)
  • 1 palsternacka
  • 1 morot
  • 200 g lagrad ost (riven)
  • 3 ägg
  • 1 dl vispgrädde
  • Salt
  • Svartpeppar
  •  
  • Chokladkryddning
  • 4 st vitlöksklyftor
  • 4 st Schalottenlökar
  • 1 msk olivolja
  • 1 dl muscovadosocker
  • 50 g choklad (70% kakao)
  • 1 tsk salt
  •  
  • Cognacsås
  • 2 st Schalottenlökar
  • Smör
  • 4 msk cognac
  • 3 msk kalvfond (konc.)
  • 3 dl vatten
  • 1 dl grädde
  •  
  • Kanelstekta äpplen
  • 4 st äpplen
  • 50 g smör
  • 1 tsk kanel

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.