100 g
urkärnade medjooldadlar (Medjool är de dadlar som ofta går att köpa i lösvikt och är extra stora och saftiga. Det kan tyvärr inte vara andra sorters dadlar)
Seg och tuggig chokladkola när den är som bäst. Raw chokladkola. Nilla's Kitchen. Helt otroligt goda. Faktiskt ofattbart enkla och snabba att göra dessutom
När jag var liten gjorde jag och pappa chokladpudding då och då som vardagsdessert. Ni vet pulvervarianten som man bara vispade ihop med mjölk och lämnade i kylen en halvtimme
Galet gott, nu gjorde jag den som snickersgodis klädde en form och la hackade lättrostade nötter i botten, kola i mitten och kokos på toppen in i frysen
Både familjen (och alla andra jag känner som provat dem) älskar våra ”vanliga” chokladbollar som är både glutenfria, laktosfria och dessutom helt sockerfria
Om du vill göra den utan nötter går det minst lika bra. Receptet nedan är en helt fantastisk seg, tuggig chokladkola med smak av hasselnöt som passar på vilket dessertbord som helst
Ett enkelt och gott recept på tunna, frasiga, naturligt glutenfria pannkakor utan mjölmix. Tillsätt havremjöl och potatismjöl och salt och vispa tills smeten är slät utan klumpar
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.