En gång i tiden när jag gick på restaurangskolan hade jag praktik på en restaurang i Kalmar som hette Matisse, den finns inte längre men det här receptet kommer därifrån
Chokladfyllning. Häll ut chokladsmeten på kokosbotten och jämna ut. Chokladfyllning. Botten. Lägg cashewnötter i en mixer och mixa tills du får ett mjukt nötsmör
Ljuvlig chokladkaka. Det finns inga dieter i världen som kan hålla mig i från choklad, så det så. Sedan är det bara att fördela ganachen på chokladkakan och toppa med hackade karamelliserade hasselnötter
De har en underbar smak av kola och choklad samtidigt som de har en härligt seg konsistens. Blanda smör, socker och muscovadosocker i en matberedare/matmixer
Jag hittade ett recept från programmet "halv 8 hos mig" på en chokladkaka med toscatäcke som jag var tvungen att testa. pchokladkakan100 g smör3 dl socker1. 5 tsk vaniljsocker1 nypa salt2 st ägg200 g blandadenötterKnäckglasyr1 dl socker1 dl ljus sirap1 dl vispgrädde2 tsk vaniljsocker1 tsk smör 100 g smör. 200 g blandade nötter
Blandaalla torra ingredienser och tillsätt smöret, äggen och vattnet. Blanda väl. Vit glasyr. Blanda smör, äggvita och florsocker och kör med elvisp tills den är slät
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.