Rulla mandelmassan till en avlång korv. Dela upp den i 10 mindre bitar som i sin tur delas på hälften, så att du till slut har 20 små bitar mandelmassa
Nu är insamlingarna till bröst cancer fonden i full gång. har sett att dom flesta bloggare skänker sin tanke (även pengar naturligtvis) genom sina bakverk
Så var det alla hjärtans dag idag. Hur firar ni därute (om ni överhuvudtaget gör det). Vi firar inte sådär värst mycket, äter lite gott och myser men det gör vi ofta inte bara på alla hjärtans dag
Som snickers fast godare och framförallt nyttigare. Det är alltid trevligt att bjuda på något gott till kaffet och jag har märkt att när det goda är format till ett hjärta så blir det ännu trevligare för gästerna
Foto. Saga Wendotte. Detta är andra delen i en serie med godsaker som jag har tagit fram till jul, fotograferade av den superbegåvade fotografen Saga Wendotte
Jösses, tiden bara flyger fram och räcker inte till för allt som jag vill hinna med som bloggen tex. Som om det inte vore nog med jobb, så håller jag på och läser engelska B på distans, vilket jag hoppas ska funka fint och att det ska bli ett godkänt betyg så man ev kan söka högskola längre fram
En av de allra första matlagningstävlingar jag vann, var med en marängtårta. Jag visste nog inte ens att det kallades Pavlova på den tiden, Det var alldeles i början på 80-talet, så det är ju ett tag sedan och mycket har hänt på matfronten sedan dess
Fraisier, en smarrig fransk jordgubbstårta fylld med crème pâttisière. Midsommarafton står för dörren. Jag är inte direkt någon midsommarfanatiker, men jordgubbar är ju såklart ett givet inslag
Pepparmynta och choklad = oslagbar kombo. En av de godaste raw food-desserterna någonsin. Fräsch, pigg, söt och len pepparmyntsfyllning över fyllig chokladbotten
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.