Då kan jag rekommendera denna otroligt smaskiga brownie med kolafyllning och chokladfudgeglasyr. Lägg ett bakplåtspapper i botten av en långpanna och fyll med smet
Ärtprotein (vegetariskt protein som jag vill prova att baka med). Hon fyller snart år och undrade om jag hade något recept med choklad som hon skulle kunna bjuda på
Så här gör du. Close. Bra att veta när du ändrar antalet portioner. Detta recept är gjort för portioner. När du ändrar antalet portioner så ändras också mängden i ingredienserna
3 Tillsätt äggen och vispa med elvisp till en jämn smet. Smöra och pudra kakao i en form med avtagbar kant, ca 26 cm i diameter. Tillsätt lönnsirap, socker och mjöl, sjud på medelstark värme 5 minuter
För något år sedan slog den här trenden med att baka med bönor igenom och vid det här laget är tanken att baka med denna ingrediens inte lika skrämmande för alla som den var då
Servera ljumna tillsammans med lättvispad grädde eller vaniljglass. Vid det här laget trotts att jag är ganska ny som matbloggare vet ni säkert att jag älskar choklad och då menar jag ÄLSKAR
De senaste åren har det blivit mer och mer populärt med grönsaker i kakor och bakverk, något som jag som kombinerad hälso- och matnörd tycker är jätteskoj
Börja med att finhacka chokladen. Fyll små knäckformar i aluminium med smeten. gärna med 70% kakaohalt. Koka upp grädden, inte mera, och låt svalna bara lite
Klä en liten långpanna med bakplåtspapper och bred ut smeten. Där serverad med hallon- och chiasylt och/eller helfet ekologisk grekisk yoghurt (med levande bakteriekultur såklart
Smält margarinet och tillsätt den hackade chokladen, rör tills chokladen smält. Tillsätt sedan strösocker, ägg, äggula, salt och vetemjöl och rör tills det inte är några klumpar kvar
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.