Målen för 2015 är klara. Nu ska jag bara påminna mig om dem varje dag. Tex ska jag bli bättre på att äta frukost och inte skippa den, jag ska skriva min första e-bok och jag har en hel del länder att besöka
Värm ugnen till 200 °C. Smält smöret tillsammans med chokladen på låg värme i en kastrull, rör om. Vispa under tiden 4 st ägg tillsammans med 1,25 dl socker
Denna choklad-och banankaka bakade jag på tidigare i vintras, då jag ville baka något till de cafégäster som efterfrågar osötade bakverk eller åtminstone sötade med mindre socker
Mörk choklad-och kaffemousse. Mörk choklad-och kaffemousse. Här kommer receptet på den smarriga efterrätten som jag gjorde till våran tapaskväll i lördags
choklad-och jordgubbspulver från Renée Voltarie. Jag har i helgen gjort god ganola/musli till maken. Han vill gärna variera sin frukost och ha något gott till mellanmål, gärna med mindre stärkelse och glutenfritt
På trädgårdscafeet gör vi choklad-och lakritsbollar som komplement till de traditionella. Helgtips. Lakrits-och-chokladbollar med en gnutta lakritslikör
Päron- och minttårta. På bloggen "Bli min jäst" fann jag detta finfina recept på päronmousse. På bilden ovan ser du denna mousse längst fram, och i bakgrunden grönfärgad vispgrädde samt After eight-fluff (recept här)
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.