Dels kan jag inte motstå vitchoklad, och jag är oerhört svag för choklad-salt smakkombinationen, men sen försöker jag också äta mer havre då det är bra för min mage, så jag kunde bara inte låta bli att baka dessa
Men självklart kan vi inte ha det så mysigt utan att lämna något gott till barnen och de snälla barnvakterna, så därför slängde jag ihop de här enkla havrekakorna till dem
Blanda smör, farinsocker och socker poröst blanda sedan ner vatten och ägget. Blanda kanel, bikarbonat, mjöl, salt och vaniljsocker med smörblandningen
Blanda mjöl, bakpulver, smör, socker, havregryn, vaniljsocker och salt så att degen blir smulig. Tillsätt sirap, alla chokladsorter (knapparna och den hackade chokladen), apelsinskal och vatten
Kör äppelmos, äppeljuice, smör (eller margarin) och socker till en luftig konsistens i matberedaren. Blanda bikarbonat, mandelextrakt och vatten i en egen skål och häll sedan blandningen i matberedarskålen och blanda med äppelsmeten
Härligt sega havrekakor med chokladbitar och en underbar kolasås som fyllning. Blanda ihop smält smör, brun farin, vetemjöl, havregryn och bikarbonat i en bunke
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.