In this recipe, I replaced some of the whipped cream for sour cream for a higher acid since I serve the moussewith white chocolateand white chocolate is, as everybody know, very sweet
There is a google translator to the left at the bottom of the menu. Idag vill jagvisa ett recept som är en favorithemma hos mig, som är likapassande till jul som resten av året - choklad-avokadomousse med apelsinskal och dessertolivolja med smakavapelsin
Layer the cakebatters in the mold with milk chocolate in between. Before I’ve posted recipes on this lemon andstrawberryspongecake, chocolate sponge cakeanda brown sugarandpeachspongecake
Skajagbjuda på något och är osäker på vad blir det oftast den. Men sedanjagbörjadetoppa den med en chokladigavokadomousse så harjag helt klartfastnat för den verisionen
En nypaflingsalt. There is a google translator to the left at the bottom of the menu. Jag stötte på dennaingredienskombination för ett bratagsedan men har inte vågattesta
Pour alayerofcaramelsauce on top of the chocolatecream, sprinkle withapinchofsalt, whip the double creamandadda dollop of whipped creamandfinally, add som shavedchocolate
Chocolatelavacake, men underbarsaltkolafyllning som bara vällde ur när mansatte skeden i kakan. Tillsätt saltet och rör tills det blandats väl med sockret
Den här godbiten, som nu fått namnetChocolateBananaMousseCake, bakadejag i helgen. Fyllningen har en krämig mousselikande kosistens, och är smaksatt med både kakao och choklad
I had never before used rose water up until a couple ofdaysago – but I’m alreadyafan. The cupcakes I used aregularchocolatecupcake recipe for, and the frosting recipe I found on this blog, although I added some more creamand rose water to mine, since I believed it wasa little too thick before
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.