instagram 100kitchenstories. Vad skulle en torsdag vara utan en throwback. Därför vill jag idag köra en throwback till sommaren då jag var i Grekland och gjorde veganska frusna desserter som släckte min törst och sötsuget i värmen
If you want to try something new for Christmas to serve as dessert, I have a tip here in the form of a raw piewith flavors of gingerbread, caramel and chocolate
The cupcakes I used a regular chocolate cupcake recipe for, and the frosting recipe I found on this blog, although I added some more cream and rose water to mine, since I believed it was a little too thick before
Creamy, sticky and oh so good brownies withchocolate and salt caramel. So incredibly good and use a lot of chocolate, you can never have too much chocolate, right
Botten. Sätt ugnen på 180 grader. Smörj och bröa 2 runda former (24cm dia. ). Lägg åt sidan. Sila ihop mjöl kakao bikarbonat och salt i en skål (varför sila kanske du undrar
You won't be able to eat just one piece. Put the coconut oil, chocolate, peanut butter and cocoa in a. I used coconut oil flavored with coconut and it gave a great taste to the fudge
In today's recipe, I filled portabellos with mixed vegetables, spinach, chickpeas and goat cheese. Eating stuffed vegetables is yummy and you have left-over sauce, it is perfect to fill vegetables with it
I veckan fick jag chansen och prova ett kakset med tre stämplar. Dessa kommer från Mika Design. Så fort jag såg dessa stämplarna så ville jag ha dem på direkten
Double Chocolate Brownie. Jag fick ett super STORT paket med Odense produkter ifrån Buzzador under förra veckan och jag började med att baka brownies med egenkokad kolasås
Chocolate,. Start with the frosting. chocolate,. Line a muffin tin with cupcake liners and set aside. Dr Oetker hazelnut crunch for topping and melt chocolate to drizle over
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.