Sätt ugnen på 190° C. Lägg alla torra ingredienser i en skål. Rör ner ägg och margarin. Blanda väl. Klicka ut på bakplåtspapper och grädda ca 10 minuter
Sufflé med vitchoklad. Sufflé med vitchoklad och passionsfrukt - lätt efterrätt som ska räcka till fyra portioner, men vi tyckte att det var så snållt med en så vi fick två var
I går följdes vår soppmiddag av en mumsig efterrätt, en gammal hederlig sådan (ja den vi åt var ju i och för sej nygjord), nämligen katrinplommonsufflé
Choclate chip cheesecake med med nougat och hallon. Jag har laddat upp botten med choclate chip cookies, i fyllningen är det nougat och till sist toppas hela härligheten med hallon
. Sufflé brukar jag kalla för kungen bland efterrätter, inte helt utan anledning…. Här har jag utgått från ett trevligt recept som publicerades i DN för några år sedan
Idag testade jag att göra sufflè för första gången. Det blev en chokladsufflè med vit choklad i. Hur många gånger har man inte hört att det ska vara så svårt att göra sufflè, när det i själva verket var hur lätt som helst
Foto. Tina Fallgren. Jag har publicerat det här receptet förut men det är värt att publiceras igen. De få gånger man hittar min pappa står i köket vet man vad det är på gång
Recept. Alesha. fre, 2013-09-20 20. 20. 40min. (1). Smörj 3 suffléformar med rumsvarmt smör, ströa formarna med socker och ställ sen in i kylen sålänge
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.