Ja det är fantastiskt att baka med bönor. This bread is similar to THIS but we also have beans in it (We swear you can't tell) us a very good nutrition boost
Vörtbröd med bönorJa det är fantastiskt att baka med bönor. Baking with beans is a favourite of ours, you get a very nourishing bread without knowing it's beans it it
Valet föll på grekiska bönor från en kokbok som heter 'Mellan hjortron och oliver' av Tessa Kiros. I boken tillagas bönorna i ugnen men eftersom det var varmt ute så ville jag inte ha på ugnen utan jag gjorde min egen snabbvariant i stekpannan istället
600 g bönor förslagsvis haricots verts, vaxbönor, skärbönor, bondbönor eller brytbönor. 10,5 krm vitpepparRensa bönorna. Koka under tiden bönorna i 4 minuter
Att det var bönor i hade man aldrig kunnat gissa på. glass/grädde. Mixa bönorna till ett slätt mos. 3 dl kokta svarta bönor. -Mama Skogly ♥ 3 dl kokta svarta bönor
Ja, så här på kanelbullens dag kanske ni förväntade er ett kanelbullerecept. Det är det jag har sett när jag har tittat runt, massor av duktiga bloggare som alla bakat supersnygga bullar av olika varianter
Värm bönorna om du inte vill ha dem kalla Hacka löken fint Häll olivolja i ett dl-mått, blanda i det kryddgröna, citrussaften och kryddorna Blanda lök och bönor Häll över oljeblandningen och vänd försiktigt runt 4 dl kokta bönor, gärna blandade sorter. 4 dl kokta bönor, gärna blandade sorter 1 liten röd lök dill persilja gräslök olivolja efter smak salt peppar - gärna lite chilipeppar 1 tsk citron eller lime
Servera med stekt fläsk och/eller stekt falukorv. Vi äter gärna bönor av allehanda slag, och det var länge sedan vi åt bruna bönor, men nu ska det bli av
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.