När jag bodde ensam (för evigheter sen) så åt jag sån här "gammeldags" chili concarne, gjord på köttfärs, rätt ofta och tyckte att det var riktigt gott
Krydda hejdlöst med massa goa kryddor haha. jag tog vita o kidney bönor. jag hade saölt, vit,svartpeppar, grillkrydda,timjan,chillipulver,gurkmeja o lite oregano
Put your pan on the hob over a medium heat. Taste a bit of the chilli and season. Leaving your chilli to stand is really important as it allows the flavours to mingle
du bönorna. Chilliconcarnemed smak. Idag bjuder jag er på en härlig chilliconcarne. är i Sydamerika ett måste med choklad denna rätt, och jag kan inte annat än
Igår svirade jag ihop en supergod chili concarne som hela familjen tyckte om. Låt gärna det strimlade köttet stå i kylen övertäckt med folie i några timmar före tillagning så att marineringen tar mer smak
Smaksätt med salt och peppar. Tillsätt bönor, krossade tomater, vitlök och röd currypasta. Chili concarne (4 portioner). 400 g vita bönor i tomatsås. Chili concarne (4 portioner). 1/2 gurka 400 g vita bönor i tomatsås
Här har jag uppdaterat mitt gamla chili concarne recept inlägg - med lite fräschare bilder. Då jag lagar rätt mycket mat med dem vegetariska produkterna kan jag varmt rekommendera er att byta ut färsen mot vegefärs
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.