rosta pumpakärnorna i torr panna,tillsätt tamari och cayenneett måste i köketekologisk sötpotatis finns allt oftare att få tag i,om inte så be din handlare ta hemde här fina har vi köpt på lemuria på nybrogatanmixa fetaost, creme fraiche & jalapenotill en gudomlig rörasötpotatis, olivolja, flingsalt in i ugnenvärt en omväg via bakery and spice,torsgatan 46mmmmmm
Häll ner de rostade majskornen. Blanda majonnäs och chiliflakes i en skål. 1-2 tsk chiliflakes. Häll ut majskornen på en plåt och låt rosta i ugnen i 10 minuter på 200-225 grader
Skölj av pumpakärnorna och lägg i en ugnssäker form. Skölj pumpakärnorna med vatten och rensa bort allt pumpakött Lägg kärnorna i en skål, tillsätt rikligt med ljummet vatten, 1 msk äppelcidervinäger och 1 tsk salt. Ställ in i ugnen i ca 20-25 minuter men titta till och rör om ofta så du får kärnorna rostade så som du vill ha dom
Chilipulver. Det är hur mumsigt som helst med rostadepumpakärnor. Av köttet ska det bli nått spännande bakverk imorn, men pumpakärnorna har jag tagit hand om idag
), halverade körsbärstomater, gurkbitar och så rostadepumpakärnor. Jag rostade dem på hög värme och skakade pannan regelbundet för att de inte skulle brännas
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.