Blanda sötpotatistärningar med färsk timjan, chiliflingor och olivolja på en ugnsplåt. Skaka runt ingrediensernaordentligt så att bitarna blandas med kryddorna
Sen gäller det att hålla andan innanspisfläktenhinner suga ut den första pusten av chili. Handskar på, något jag missadevid skörden, skiva, skiva, skiva
Bagaren&Kockenskriver. Första testen ut är ett receptet ut fick jag av en jobbarkompis, Daniel, som påstod att Jens Linderschili con carne förmodligen var världens godaste
Den fick smak av lime och chili. Gillar du det kalla eller det varma mest på julbordet. Riv skalet av limen på rivjärn och finhackachilin, (ta inte med kärnorna)
Kycklinglårfiléer med smak av kanel, chili och citron. Jag älskar min Crock Pot och ni som följer mig på Instagram (@erika_bjorklund) ser ofta bilder på grytan när den står och lagat minmiddag
Vem kan motstå chilisås och en massa vitlök, inte jag i alla fall. Idag har jag tajmat in det perfekt, först en promenad på morgonen sen en fika ute i morgonsolen
Häll grädde, creme fraiche, vatten, osten, sweet chilisås och grönsaksbuljong i en gryta. Jag brukar ofta köpa fläskytterfilé, föredrar nästan det framför fläskfilé
Lunch & Middag. Tryck ut degen i en pajform och nagga botten. Stek upp löken tills den fått lite färg. Tillsätt köttfärsen och stek tills nästan genomstekt
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.