And I must say that I really do like a lot of the things I make (that’s why I make them) which is a reason for the very few pies here on the blog… Nonetheless, cookies I think could be a hit or miss, since a really good, chewy chocolaty-chunky chocolate chip cookies can be one of the most delicious things ever
These cookies are gluten-free and vegan. This recipe gives soft cookies. 50 g cacao nibs or chocolate chips. Shape into cookies and bake at 160 C for about 20 minutes or until the cookies are crispy on the edges
Stir in oats, flour, baking powder, salt and chocolate chips. Cookies keeps for several days and I think it's good to have a bowl filled with cookies that you can take from for your afternoon coffee or as a dessert in the evening
ex ta vita chokladknappar istället så får man en annan sorts amerikanska cookies. -)Reesee's chewychocolatecookies35-40 st2 cups (4,73 dl) vetemjöl3/4 cup (1,78 dl) kakao1 tsk bikarbonat1/2 tsk salt1 1/4 cups (296 g) smör2 cups (4,73 dl) socker2 ägg2 tsk vaniljsocker1 2/3 dl Reese's peanut butter chipsBlanda mjöl, kakao, bikarbonat och salt i en skål
Ugn 175 grader. Lägg tranbären i en skål med apelsinjuice för att mjukna, ca 30 minuter. Rör ihop smör och farinsocker i en stor skål så att det blir mjukt och smidigt
Chocolate chip protein cookies4 kakor. Jag bakar sällan från andras recept, framförallt för att jag tycker det är så roligt att experimentera fram egna recept
Alltså, ni vet de där härligt sega kakorna man kan köpa på Subway. Här är de. Prova. 150 g smör3. 5 dl socker2 msk sirap 2 tsk vaniljsocker1 ägg1 äggula4
Bakade lite mumsigt goda Chocolate Chip Cookies med Nonstop idag, egentligen ville jag haft mini Smarties i men det fanns inte några i affären, ja riktigt goda blev de iallafall och jag testade ett nytt recept på cookies idag från boken Sommarens Söta
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.