Den var riktigt god och dessutom påskig med den gula fina färgen från passionsfrukten. Imorgon börjar jag mitt nya jobb och det ska bli väldigt roligt och spännande
Underbart krämig och len cheesecake med fyllning av vit choklad och blåbär. Den blir otroligt hög och fin och är väldigt mäktig så den räcker till många
Nu har ju jag som sagt inte helt övergott till en vegansk diet så det kommer säkerligen upp recept med både ägg och/eller mjölkprodukter här på bloggen ändå, men från ochmed nu lär ni snubbla över orden mandelmjölk och tofu lite oftare än ni gjort innan
Hoppas ni myser, äter gott och har det bra. Denna gång tvingade jag han att fota ute i snön, det är ju så himla fint med foton tagna ute i dagsljuset tycker jag
Här kommer receptet på en underbart bra cheesecake med blåbär och vit choklad. Gick nyss igenom alla bilder tagna under vår Skånevistelse och hittade då flera bilder på bakverk jag gjorde
Cheesecake är lustigt nog en typ av bakverk som jag i vanliga fall inte är så förtjust i, men som jag i denna hälsosamma variant tycker är både riktigt gott och superfräscht
Vi hade gäster på besök igår och som vanligt brukar jag försöka passa på att baka ”lite extra” att båda bjuda på och skicka med gästerna lite hem… Det brukar alltid vara uppskattat och så slipper jag ha kvar en hel massa fika som ingen riktigt orkar äta upp
Smula kexen, smält smöret och blanda ihop. Vänd ner hallonen och häll smeten i formen. Ta kakan ur ugnen och bred försiktigt över fyllningen i ett jämnt lager
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.