2 plåtar kakor, 48 stycken fyllda kakor. 225 gram smör, rumstempererat. 2,4 dl strösocker. 2,4 dl farinsocker. 2 ägg. 2 tsk vaniljextrakt (3 tsk vaniljsocker går också bra). 7,2 dl vetemjöl. 1/2 tsk salt. Det går åt en halv deg för att göra bollar till en minimuffinsplåt med 24 hål. Lägg bollarna i muffinsplåten och grädda dem i mitten av ugnen i ca 10-12 minuter. Låt dem svalna i 2-3 minuter, gör sedan en grop i dem med något litet runt, som t ex ett shotglas eller en sked. När alla kakor är fyllda är det bra om de får svalna i 15-20 minuter i plåten. 2 plåtar. 225 gram smör. 2,4 dl strösocker. 2,4 dl farinsocker. 2 ägg. 2 tsk vaniljextrakt (3 tsk vaniljsocker går också bra)
8 sticks of butter / 200 g smör. / Sätt ugnen på 220 grader. 2. / 200 g smör. Last but not least on my cookie baking day I made these super tiny (and super cute) Nutella thumbprint cookies
20 små pajformar eller mazarinformar, 4-5 cm. 2. Ta ut ca 20 rundlar med utstickare, pepparkaksmått eller ett glas. Sätt ugnen på 225 C. Grädda i nedre delen av ugnen 15-20 minuter, de är klara när ytan är gyllene och fyllningen har stelnat. sesamfrön+1/2 dl till garnering
E-postadress. 22 november 2016 @ 23. 140 g Geisha (kan bytas mot mjölkchoklad)3 msk Nutella125 g smör4 msk kakao3 stora ägg3,75 dl socker½ krm saltca 2 dl vetemjöl. Sätt ugnen på 200 grader. 100 g Philadelphia½ tsk vaniljsocker1 litet ägg1 dl (120 g) dulce de leche av god kvalitet,dvs ej karamelliserad mjölk. 22 november 2016 @ 23. 140 g Geisha (kan bytas mot mjölkchoklad)3 msk Nutella125 g smör4 msk kakao3 stora ägg3,75 dl socker½ krm saltca 2 dl vetemjöl. Sätt ugnen på 200 grader. 100 g Philadelphia½ tsk vaniljsocker1 litet ägg1 dl (120 g) dulce de leche av god kvalitet,dvs ej karamelliserad mjölk. 125 g smör. ca 2 dl vetemjöl. 120 g. 125 g smör. ca 2 dl vetemjöl. 120 g
Räcker till 12 stora muffinsformar eller 16 mindre. 200 g chokladkakor (jag hade chokladdrömmar). 200 g philadelphiaost. 2 tsk vaniljsocker. 2 ½ dl vispad grädde. Pressa hallonen genom en finmaskig sil ca 2 ½ dl bär, så det blir ca 1 dl hallonpuré. 3 äggulor 200 g philadelphiaost. 2 tsk vaniljsocker. 2 ½ dl vispad grädde
1sesamfrön+1/2 dl till garnering. 20 små pajformar eller mazarinformar, 4-5 cm. 2. Ta ut ca 20 rundlar med utstickare, pepparkaksmått eller ett glas. Sätt ugnen på 225 C. Grädda i nedre delen av ugnen 15-20 minuter, de är klara när ytan är gyllene och fyllningen har stelnat
Ta av från plattan och lägg ner den hackade chokladen så den smälter i den heta gräddmjölken. 350 g mjukt smör6 dl strösocker3 dl kakao av god kvalitet1 dl ljus sirap1/2 tsk salt6 ekologiska ägg3 dl vetemjölRör socker och smör krämigt, rör ner kakao, sirap och salt. Grädda 175 grader 30-35 minuter. 1/2 tsk salt. 30-35 minuter
125 g of butter / 125 g smör. 2. 2. 2 tbsp of cacao powder / 2 msk kakao. 2 cups of powdered sugar / 5 dl florsocker. 2 tbsp of cacao powder / 2 msk kakao. 2. Put down muffin-thins in a muffin-pan, and fill 3/4 with batter. 12. 125 g of butter / 125 g smör
Dessa små söta mini cupcakes tog jag med mig i dag till jobbet,endast 2cm höga så ni kan tänka er hur små de är. 21/2dl strösocker. 3 1/2 dl vetemjöl. 2 tsk bakpulver. 2. Minicuppisarna var i ugnen ca 9-11min ,men de beror oxå på ugnen. Jag bröade formen med kokos och hade kakan i ugnen ca 35-40min på 175g. 21/2dl strösocker. 3 1/2 dl vetemjöl. 2 tsk bakpulver
)Choklad cupcakes - ca 16 st Normalstora 3 dl mjöl. 2,5 dl socker. Fyll muffinsformar till ¾ med smet och grädda i förvärmd ugn i ca 20 min (10 min för mini cupcakes)Nutellafrosting. Chocolate cupcakes - makes about 16 regular sized1 ¼ cups flour. Fill ¾ of the muffin cups with batter and bake in preheated oven for about 20 minutes(10 minutes for mini cupcakes). Choklad cupcakes - ca 16 st Normalstora 3 dl mjöl. 2,5 dl socker
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.