1 tsk bikarbonat. 1/2 tsk salt. Sätt ugnen på 175 grader. Lägg bollarna i muffinsplåten och grädda dem i mitten av ugnen i ca 10-12 minuter. Låt dem svalna i 2-3 minuter, gör sedan en grop i dem med något litet runt, som t ex ett shotglas eller en sked. När alla kakor är fyllda är det bra om de får svalna i 15-20 minuter i plåten
Baka dom i förvärmd varmluftsugn (ca 160 grader) i ca 15-20 minuter. 1 rulle färdig smördeg. 1 msk margarin. 100 g tomatpuré. 1 tsk strösocker. 1 tsk oregano. 1 tsk basilka. 1 tsk pizzakrydda. 100 g riven ost. 100 g kokt skinka eller salami
20 små pajformar eller mazarinformar, 4-5 cm. 1. Tryck ut degen i formarna, ställ i kyl 15 minuter. Grädda i nedre delen av ugnen 15-20 minuter, de är klara när ytan är gyllene och fyllningen har stelnat. sesamfrön+1/2 dl till garnering
E-postadress. 22 november 2016 @ 23. 18. 140 g Geisha (kan bytas mot mjölkchoklad)3 msk Nutella125 g smör4 msk kakao3 stora ägg3,75 dl socker½ krm saltca 2 dl vetemjöl. Låt smeten stå och vila i ca 15 min. 100 g Philadelphia½ tsk vaniljsocker1 litet ägg1 dl (120 g) dulce de leche av god kvalitet,dvs ej karamelliserad mjölk. 22 november 2016 @ 23. 18. 140 g Geisha (kan bytas mot mjölkchoklad)3 msk Nutella125 g smör4 msk kakao3 stora ägg3,75 dl socker½ krm saltca 2 dl vetemjöl. Låt smeten stå och vila i ca 15 min. 100 g Philadelphia½ tsk vaniljsocker1 litet ägg1 dl (120 g) dulce de leche av god kvalitet,dvs ej karamelliserad mjölk. 140 g G. 125 g smör. 100 g P. 1 litet ägg. 1 dl. 120 g. 140 g G. 125 g smör. 100 g P. 1 litet ägg. 1 dl. 120 g
Räcker till 12 stora muffinsformar eller 16 mindre. 1 dl socker. 1 dl hallonpuré. Pressa hallonen genom en finmaskig sil ca 2 ½ dl bär, så det blir ca 1 dl hallonpuré. 1 dl socker. 1 dl hallonpuré
6-8 mini pavlova eller 1 stor. 1 tsk pressad citronsaft. 1 msk maizena. 1,5 dl strösocker. Sätt ugnen på 150 grader. De skall vara ca 10 centimeter i diameter. Grädda dem i 15 minuter, sänk sedan värmen till 100 grader och grädda ytterligare 30 minuter. 2016-03-25 @ 16. Choklad 6-8 mini pavlova eller. 1 stor. 1 tsk pressad citronsaft. 1 msk maizena
1dinkelmjöl. 1sesamfrön+1/2 dl till garnering. 1kallt smör, i bitar. 1salt. 1crème fraiche. 1kallt vatten. 1ägg. 1grädde. 1vitpeppar. 1Västerbottensost, riven. 1löjrom. 1hackad röd lökDu behöver. 20 små pajformar eller mazarinformar, 4-5 cm. 1. Tryck ut degen i formarna, ställ i kyl 15 minuter. Grädda i nedre delen av ugnen 15-20 minuter, de är klara när ytan är gyllene och fyllningen har stelnat
Ta av från plattan och lägg ner den hackade chokladen så den smälter i den heta gräddmjölken. 1 plåtBrownies. 350 g mjukt smör6 dl strösocker3 dl kakao av god kvalitet1 dl ljus sirap1/2 tsk salt6 ekologiska ägg3 dl vetemjölRör socker och smör krämigt, rör ner kakao, sirap och salt. Grädda 175 grader 30-35 minuter. 3 dl grädde1 dl mjölk1 dl ljus sirap400 g mörk kvalitetschokladKoka upp grädde, mjölk och sirap i en kastrull. 1 p. 1 dl ljus sirap. 1/2 tsk salt. 175 grader. 30-35 minuter. 1 dl mjölk. 1 dl ljus sirap
1. Lägg på locket och låt grytan puttra på låg värme i cirka 1 timme. 1 stor burk hela champinjoner. 1+2 vitlöksklyftor. 1 paket bacon. 1 kg nötstek/fransyska. 1 msk skånsk senap. 1 msk äppelcidervinäger
125 g of butter / 125 g smör. 1. 5 teaspoons of baking powder / 1. 1 teaspoon of vanilla extract / 1 tsk vaniljsocker. 150 g of butter / 150 g smör. 100 g of mint chocolate / 100 g mintchoklad. 1. / Sätt ugnen på 175 grader. Put down muffin-thins in a muffin-pan, and fill 3/4 with batter. Bake for about 15 min. / Grädda i ca 15 min. 10. 11. 12. 13. 14. 125 g of butter / 125 g smör
2 1/2dl strösocker. 1 tsk vaniljsocker. 1 dl. 3 1/2 dl vetemjöl. 1nypa salt. 1msk saffransarom(oetker). 1msk kakao(rödbrun). 1. Sätt ugnen på 175grader. Jag fyllde 16st miniformar och gjorde även en saffranskaka i 15cm form. Minicuppisarna var i ugnen ca 9-11min ,men de beror oxå på ugnen. Jag bröade formen med kokos och hade kakan i ugnen ca 35-40min på 175g. 10. 2 1/2dl strösocker. 1 tsk vaniljsocker. 1 dl. 3 1/2 dl vetemjöl. 1nypa salt. 1msk saffransarom(oetker). 1msk kakao(rödbrun)
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.