Det finns tortellini med många smaker, jag valde med ricotta och spenat. Färsk pasta går fort och laga och du kan välja att äta denna rätt som vegetarisk eller som jag med köttbullar till
4 500 g tortellini (ricotta och spenat) 250 g frysta sojabönor 250 g körsbärstomater 1 kruka basilika 1 msk olivolja 1/2 msk rödvinsvinäger salt och peppar 1 dl tomatpesto 250 g ricottaost Lägg till i inköpslistan Kupongen är laddad Välj grönt 5
4 250 g broccoli 3 förp färsk pasta (gärna tortellini med ost och skinka) 2 1/2 dl matlagningsgrädde 1/2 påse riven gratängost (à 150 g) Att ha hemma 2 dl mjölk salt peppar Lägg till i inköpslistan
Så här kan man äta den till exempel, med pasta och nötter. Tillsätt grönkål, grädde, salt och peppar. Servera pastan med grönkålssåsen och toppa med valnötterna
Mixa rucola, crème fraiche och pressad vitlök. Vänd ner osten och smaka av med salt och peppar. Skiva svamp och purjolök och fräs i en stekpanna med olja
Skiva champinjonerna och rödlöken. Häll av vattnet och spola hastigt i kallt vatten. Blanda pastan med pesto, champinjoner, broccoli, sockerärtor, rödlök och kräftstjärtarna
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.