Chapchae med sjögräsnudlar, biff och grönt!
Gourmettjejen blogg
Gourmettjejen blogg
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 300 gram sjögräsnudlar
  • 250 gram Entrecote
  • 6 msk ljus soja
  • 2 msk sesamolja ( Bland de asiatiska, den är mörkbrun)
  • 3 pressade vitlöksklyftor
  • 3 msk honung
  • 1 msk sambal olek ( beroende på hur starkt man vill ha det)
  • Svartpeppar
  • 1/2 dl rapsolja
  • 1 stor klyftad rödlök
  • 1 Morot i stavar
  • 150 gram skogschampinjoner
  • 1/2 liten Zucchini
  • 100 gram sockerärtor
  • 1 msk rostad sesamfrön
  • 2 tunnt skivade salladslökar
  • 8 fint skivade rädisor.

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.