Nu ska ni få ett recept på en kanondessert som ni kan ha i tankarna till nyårsafton, eller så klart ska ni ju inte bara ha den i tankarna för där smakar den ju inte mycket, nej fram med den på matbordet så ni får njuta
Champagnesorbet. Nyårsafton och dessertansvarig. Det är det svåraste tycker jag, men mycket bubbel på nyår kan väl aldrig vara fel tänkte jag och satsade på champagnesorbet
ChampagnesorbetNyårsafton och dessertansvarig. Det är det svåraste tycker jag, men mycket bubbel på nyår kan väl aldrig vara fel tänkte jag och satsade på champagnesorbet
KORMA KRYDDOR räcker till en sats Chicken Korma1 msk garam masala1 kanelstång eller 1 tsk malen kanel1 tsk gurkmeja8 hela gröna kardemummakapslar2 tsk mald korianderfrö5 hela nejlikor½ tsk svartpepparBlanda bara ihop allt och spara i en lufttät burk tills du ska göra korma
Koka ihop socker och vatten på medelhög värme till en lag. Skala citrusfrukterna och pressa ur saften. Häll skalen i lagen och låt koka i ytterligare några minuter
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.