Fredag 1 maj 2015. Då är härliga maj här och du är mer än välkommen. Varför inte passa på att blanda till en chic välkomstdrink och skåla för denna nya månad och för att det är fredag
Vi började med varsitt glas Bellini, en persikovariant av champagnecocktail. Favorit i repris. Har man varit med om något riktigt bra så är det lite svårare att styra om testa något nytt Därav blev det även denna gång ett besök på Wersén
Mat och lite annat | Mat, lite inredning och annat
Det var typ i samma veva som jag såg ett erbjudande om tre rätter och en champagnecocktail på restaurangen Criterion alldeles bredvid Piccadilly Station
Champagnecocktailen uppfanns någon gång på 1800-talets mitt i USA, cocktailarnas land. Den letade sig sedan tillbaka till Europa där den blev mycket populär
Champagnecocktail med saffranslag som päron kokat i, en skvätt vodka och extra torr Prosecco. I år blev det en ny modell i form av champagnecocktail med smak av saffran, lite päron, vanilj och en liten gnutta stjärnanis som inte känns men ger ett extra piff
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.